Crypto

Met een crypto trading bot kun je jouw handelsstrategie automatisch uit laten voeren door een softwareprogramma dat volgens jouw voorgeprogrammeerde codering handelt. De bot maakt dus voor jouw keuzes over het wel of niet aankopen of verkopen van cryptovaluta zoals Bitcoin. Dit kun je af laten hangen van de prijs, het volume, de tijd of andere orders. Dit is volledig afhankelijk van je eigen gewenste strategie.

Bij een wisselkantoor koop je zelf daadwerkelijk de valuta die je graag wilt hebben. Na de aanschaf ben jij eigenaar en dien je zelf verantwoordelijkheid te dragen over wat er vervolgens met die valuta gebeurt. Als je dus wilt beleggen in cryptovaluta zelf, moet je deze ook daadwerkelijk crypto aanschaffen, via bijvoorbeeld een wisselkantoor.

Om crypto aan te kunnen kopen, kun je je het makkelijkst richten tot een crypto exchange. Dit is eigenlijk een soort cryptobeurs, waar aanbieders van en geïnteresseerden in crypto elkaar kunnen ontmoeten. Elk platform heeft zo zijn eigen regels, eigenschappen en kenmerken.

Bekijk alle duizenden cryptocurrencies op CryptoMania. Bekijk de huidige koers, de verwachtingen en de beste koopmomenten van elke crypto munt. Wij zijn gek op crypto, jij ook?