Is Binance Betrouwbaar? Binance Review & Test | 2021

Exchange-naamBinance
Volume (24H) $10,643,883,571.85
372,658.90 BTC
LandCayman Islands
oprichtings jaar2017
Website https://www.binance.com/
Twitterhttps://twitter.com/binance
Reddithttps://www.reddit.com/r/binance...
Facebookhttps://www.facebook.com/binance...
Binance Betrouwbaar? Lees hier de Binance Review. Informatie over inloggen, coins, betalingen (iDeal), stortingen en withdrawals. De handelsvolume van Binance is $10,643,883,571.85 (372,658.90 BTC).

Handelen in crypto via Binance

Een van de meest populaire platforms voor het aankopen en verkopen van crypto valuta is Binance. Dit platform is zowel nationaal als internationaal populair door dat het geschikt is voor beginners en ervaren handelaren. Alles wat je wilt weten over het aankopen, verkopen, bijkomende kosten en de betrouwbaarheid lees in dit artikel.

Aanmelding bij Binance

Voordat je kunt handelen in crypto valuta, moet je eerst een account aanmaken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten levels. Level één heeft geen vijf hij Katie plicht maar is daardoor wel beperkter in de opties. Zo kun je per dag twee Bitcoin uitlaten betalen, al is het voor beginnende handelaren meer dan genoeg. Ervaren handelaren kunnen beter een account op level twee afsluiten. Hiervoor is verificatie via bijvoorbeeld een rijbewijs of paspoort wel verplicht. Wil je een account van een nog hoger level aanmaken, dien je contact op te nemen met Binance zelf. Als je account is aangemaakt, kun je beginnen met het handelen in cryptovaluta. Dit doe je via ‘Funds’ en vervolgens ‘Deposits’ of ‘Withdrawals’. Selecteer hier de gewenste munt en kies ‘Deposit’. Kies vervolgens de juiste wallet (let op: kies een verkeerd adres, ben je de aangekochte munten kwijt!) en je kunt de nieuwe munten aankopen.

Kopen en verkopen van crypto via Binance

Je kunt op verschillende manieren cryptovaluta verhandelen op Binance. Je kunt kiezen om te traden, maar ook om simpelweg te kopen of te verkopen. Traden door je door eerst op ‘Funds’ te klikken en vervolgens op ‘Deposits / Withdrawals’. Hier krijg je een overzicht met jouw opties om TRX te traden. Op de kooppagina van Binance zie je een hoop nuttige informatie. Zo zie je overzichtelijk de laatste verkopen of aankopen van bijvoorbeeld Bitcoins, maar ook de verwachte koers en alle mogelijke muntcombinaties. Onder in het midden zie je de tabellen waar je crypto kunt kopen (groene blokje) of verkopen (roze blokje). Het kopen via Binance doe je via drie opties. Met Limit kun je zelf de prijs bepalen waarvoor jij munten aan wilt schaffen. Stop Limit laat je crypto kopen wanneer een bepaalde prijs is bereikt, die je via Limit bevestigd. Via Market koop je direct crypto voor de huidige prijs. Verkopen gaat via ongeveer dezelfde manier, ook met dezelfde drie opties.

Fees en betrouwbaarheid van Binance

Als jij een munt verkoopt of aankoopt, betaal je een klein bedrag aan Binance. Deze fees zijn voor Binance ontzettend laag vergeleken met andere aanbieders. De fees liggen rond de 0,1%, al verschillen deze wel per munt. Daarnaast staat Binance bekend als een betrouwbaar en veilig platform. Dit samen, in combinatie met de gebruikersvriendelijke interface, maakt Binance een uitstekend platform voor zowel beginnende als ervaren handelaren.

# Valuta Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

There's nothing more exciting than a new listing.

With the recent introduction of @arbitrum on #Binance, we thought you'd might like to learn a little more about their native token, $ARB.

The #Ethereum network brought in another big update.

ERC-4337 (aka Account Abstraction) is the latest ERC standard deployed on the mainnet, bringing smart contract functionality to wallets in a single account.

Swipe to learn more about what it involves 👉

Load More

Binance Review

Hoe werkt Binance?

Hoe log ik in op Binance?

Als je op Binance wilt inloggen, Handel dan als volgt op de website. Ga naar de website en klik vervolgens rechtsboven op ‘inloggen’. Of scroll helemaal naar beneden en klik op inloggen.

Welke coins zijn er allemaal op Binance?

Binance handelt in veel coins, bekijk hier alle coins en start met de Handel .