Cardano Koers staat momenteel op $0.3800 Bekijk waar je Cardano kan kopen.

cardano Cardano (ADA)

$0.3800
1.01% (24 uur)
Kijken
MarktkapitalisatieVolumeBeschikbaar aanbod
$13.33 B $261.58 M34.98 B ADA

De koers van Cardano is momenteel $0.3800 en de Marketcap is op dit moment $13.33 B. De prijs is 1.01% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Bekijk hier waar je Cardano kan kopen.

Alles wat je moet weten over Cardano

Deze cryptomunt is ontstaan vanuit een wetenschappelijke achtergrond en is daarom net wat anders dan andere cryptomunten. Cardano, ook bekend als ADA, is een decentrale cryptomunt die werkt volgens het principe van blockchains op een open-source technologie. De wetenschappers achter Cardano zijn constant bezig zaken rondom crypto te verbeteren en uit te bouwen tot een sterkere variant. Sinds 2017 wordt er hard gewerkt aan bijvoorbeeld nauwkeurig ontwerp of een Proof of Work systeem.

Het aankopen van Cardano

Cardano is terug te vinden op meerdere exchanges binnen Nederland. Je hebt keuze uit onder andere Bitvavo, OKEX, Kraken, LiteBit, Binance en Bitpanda. Na het aanmaken van een account, kun je vaak heel eenvoudig via een paar simpele kliks en een vertrouwde betaling via iDEAL, creditcards of een bankoverschrijving Cardano aanschaffen.

De voordelen en nadelen van Cardano

Vanwege de verbeterde punten van Cardano heeft het platform een sterk betere Proof of Work en Proof of Stake. Hierdoor zijn de transactiesnelheden vaak een stuk hoger dan bij andere cryptomunten en kunnen transacties volgens het coin-flipping principe worden voltooid. Hierbij krijgt elke transactie een unieke verwerking. Daarnaast zijn derde partijen overbodig en zijn alle transacties beveiligd door een speciaal ingebouwde controle-laag.

Cardano is vooralsnog uitsluitend geschikt voor eenvoudige transacties. Vanwege de korte levensduur moet je ook rekening houden met constante veranderingen en een vrij lage marketcap.

Koersverwachting voor Cardano

Doordat er nog hard aan Cardano gewerkt blijft worden, wordt de munt steeds geschikter voor massale consumptie. Wat de koers van de munt gaat doen, is lastig te voorspellen. De koers is in het verleden nogal wisselend geweest. Door de lagen die de munt kent is het lastig de schaalbaarheid en transactiesnelheid in te schatten, die vaak belangrijk zijn voor het voorspellen van de koers. Ook de koers van Bitcoin heeft invloed op de koers van altcoins zoals Cardano.

Toch ziet de toekomst van de koers voor Cardano er positief uit. Op dit moment staat Cardano steady in de top 10 van grootste cryptovaluta. Daarnaast zijn alle positieve ontwikkelingen rondom de munt goed voor positieve berichten in het nieuws. Dit is vaak een voorbode voor meer aankoop van Cardano, dus ook een hogere prijs. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Cardano? Op onze website vind je een handige overzichtspagina met alle nieuwtjes en de actuele koerswaarde van Cardano, zodat je nooit meer iets mist.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie
# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt
Het laden van facebook comment(s)

Waar kan je het beste Cardano kopen?

Vergelijk exchanges
Koop Cardano via een van deze platformen.
Binance logoBitvavo logoBitcoinMeester logoKraken logo
Perfect voor:Beste KeuzeGoed alternatiefGoede KeuzeStarters
Exchange
Wallet
Staken
Stablecoins
Cryptocurrency150+75+200+50+
Kopen met iDeal
Kopen met creditcard
Bankoverschrijving
Bitcoin verkopen naar bank
Helpdesk taalENNLNLEN
VestigingslandBuiten EUNLNLVS
Fees0,1 %0,25 %1 %1%
BekijkBekijkBekijkBekijk

Wat is de koersverwachting van Cardano?

Het kopen van Cardano wordt door door veel meer mensen gedaan als eerst. Dit leidt er toe dat de prijs gaat stijgen. Logisch want vraag en aanbod zorgt voor de huidige koersprijs van Cardano. De afgelopen periode stijgt de prijs gestaag van Cardano, dit komt ook door de huidige stijging van Bitcoin. Hoewel we ook veel dagen zien dat de koers van Cardano ineens daalt, maar als we het gaan bekijken over de afgelopen jaren lijkt het erop dat Cardano het nog beter gaat doen in de toekomst.

Op dit moment ziet het beeld voor Cardano er positief uit. Dus we gaan ervan uit dat de stijging van het afgelopen jaar nog wel even door blijft gaan. We zien ook een stijging in de interesse in Cardano, en wordt daarom in verschillende portfolio’s meegenomen.

Wat is de afkorting van Cardano?

De afkorting van Cardano is: ADA

Cardano Verkopen?

Wil je Cardano verkopen? Bekijk hier op welke exchanges dat het beste kan.

Technische Analyse van Cardano

No technical data available for this coin

Het laatste Cardano nieuws van vandaag

Het laatste nieuws van vandaag van Cardano:

Meest Gestelde vragen

Wat is de huidige koers van Cardano?

De koers van Cardano is momenteel $0.3800 en de Marketcap is op dit moment $13.33 B. De prijs is 1.01% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Bekijk hier waar je Cardano kan kopen.

Dit is wel de dollar prijs, die doorgaans het vaakst wordt gebruikt.

Wat is de afkorting van Cardano?

De afkorting van Cardano is ADA. En wordt op verschillende exchanges bij die benaming gebruikt.

Wat is de huidige marketcap van Cardano?

Cardano is op dit moment:

De koers van Cardano is momenteel $0.3800 en de Marketcap is op dit moment $13.33 B. De prijs is 1.01% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Bekijk hier waar je Cardano kan kopen.