Is Gdax Betrouwbaar? Gdax Review & Test | 2021

Coinbase Exchange
Coinbase Exchange
Start Crypto Trading
Exchange-naamCoinbase Exchange
Volume (24H) $1,664,617,609.95
58,966.26 BTC
LandUnited States
oprichtings jaar2012
Website https://www.coinbase.com
Twitterhttps://twitter.com/CoinbasePro
Facebookhttps://www.facebook.com/coinbas...
Gdax Betrouwbaar? Lees hier de Gdax Review. Informatie over inloggen, coins, betalingen (iDeal), stortingen en withdrawals. De handelsvolume van Gdax is $1,664,617,609.95 (58,966.26 BTC).

Handelen in crypto op Coinbase

Coinbase is een van de grotere cryptoplatformen ter wereld. Coinbase is afkomstig uit de Verenigde Saten en is vanuit daar hard aan de weg gaan timmeren. De vier grote cryptocurrencies – Bitcoin, Bitcoin cash, Ethereum en Litecoin – zijn eenvoudig via het platform te verhandelen. Hoe je een account aanmaakt en hoe het kopen of verkopen in zijn werk gaat, lees je hier.

Aanmelden bij Coinbase

Om te kunnen handelen in cryptovaluta, moet je eerst een account aanmaken bij Coinbase. Gelukkig hebben ze dit proces teruggebracht naar enkele stappen, zodat je account snel is aangemaakt. Je dient enkele persoonlijke gegevens en je emailadres op te geven. Vervolgens moet je dit emailadres ook bevestigen. Na deze bevestiging vraagt Coinbase ook om een identificatie via je rijbewijs, paspoort of ID-kaart. Dit kost slechts een paar minuten. Als dit gebeurd is, is je account klaar om te handelen. Zorg er wel voor dat je zelf al een geschikte wallet hebt, waarin je de valuta kunt opslaan.

Kopen en verkopen van crypto via Coinbase

Zoals de naam van het menu je waarschijnlijk al doet vermoeden, kun je via ‘Kopen en verkopen’ eenvoudig crypto verhandelen. Kopen doe je door in dit menu de gewenste valuta en een betaalmethode te kiezen. Als je de crypto hebt aangeschaft, kun je deze opslaan in de Coinbase wallet of in je eigen wallet. In dat geval kies je bij je ‘Account’ voor ‘Verzenden’.

Verkopen gaat via hetzelfde hoofdmenu. Selecteer hier eerst de valuta die je wilt verkopen. Vervolgens laat Coinbase je zien wat dit voor jou oplevert. Als je akkoord gaat met dit bedrag, kun je de valuta uit laten betalen naar euro’s. Binnen enkele dagen is dit bedrag dan ook bijgeschreven op jouw rekening.

Fees en betrouwbaarheid van Coinbase

Waar de fees van andere platformen steeds lager wordt, zijn de fees van Coinbase recent juist verhoogd. Dit heeft ertoe geleid dat de populariteit van het platform flink is afgenomen, vooral omdat concurrenten een stuk lagere fees hanteren. Fees kunnen per land verschillen, maar zijn voor Nederland en België hetzelfde. Zo betaal je voor het verkopen van je currencies 1,49% fee. Aankopen via creditcards kennen een 3,99% fee. Als je een bankoverschrijving doet van Coinbase naar je eigen rekening kost dat 15 cent. Andersom is het gratis.

Ondanks de verhoogde fees is Coinbase nog steeds een populair platform, mede door de betrouwbaarheid. Deze wordt vaak geroemd door gebruikers. Het feit dat Coinbase in 32 landen actief is en daar dus ook goedgekeurd is, zegt ook wat over het karakter van het platform.

# Valuta Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Gdax Review

Hoe werkt Gdax?

Hoe log ik in op Gdax?

Als je op Gdax wilt inloggen, Handel dan als volgt op de website. Ga naar de website en klik vervolgens rechtsboven op ‘inloggen’. Of scroll helemaal naar beneden en klik op inloggen.

Welke coins zijn er allemaal op Gdax?

Gdax handelt in veel coins, bekijk hier alle coins en start met de Handel .