Is Kucoin Betrouwbaar? Kucoin Review & Test | 2021

Exchange-naamKuCoin
Volume (24H) $860,334,108.70
30,451.07 BTC
LandSeychelles
oprichtings jaar2014
Website https://www.kucoin.com/
Twitterhttps://twitter.com/kucoincom
Telegramhttps://t.me/joinchat/FMqUpg1_vE...
Reddithttps://www.reddit.com/r/kucoin
Facebookhttps://www.facebook.com/kucoine...
Kucoin Betrouwbaar? Lees hier de Kucoin Review. Informatie over inloggen, coins, betalingen (iDeal), stortingen en withdrawals. De handelsvolume van Kucoin is $860,334,108.70 (30,451.07 BTC).

Handelen in crypto op KuCoin

KuCoin is een Zuid-Koreaanse crypto-exchange die sinds de lancering in 2017 een enorm stijgende populariteit kent. Het platform is volledig toereikend voor de honderden miljoenen dollars die op het platform verhandeld worden. Het kan zelfs 2 miljoen orders per seconde aan! Naast deze capaciteit kent KuCoin nog een aantal unieke kenmerken die het platform tot grote hoogte hebben gebracht. Zo hebben ze hun eigen cryptovaluta en rekenen ze lage transactiekosten. Zoals ze zelf zeggen zijn ze een exchange ‘voor en door de mensen’. Hoe je je aanmeldt voor Kucoin en hoe het werkt, lees je in deze review.

Aanmelden bij KuCoin

Via de homepagina zie je rechtsboven de knop ‘aanmelden’. Hier wordt gevraagd naar je emailadres en een wachtwoord, waarmee je je account kunt aanmaken. Nadat je je emailadres hebt geverifieerd, is je account in principe klaar. Je kunt nog extra beveiligingsopties zoals tweefactorauthenticatie toevoegen, maar dit is niet verplicht.

Kopen en verkopen van crypto via KuCoin

Met een geactiveerd account is het verhandelen van crypto een fluitje van een cent. Je hoeft hier verder alleen een persoonlijke wallet voor te hebben, maar de valuta is ook te storten op je KuCoin account zelf. Er is verder geen verificatie van je legitimatie nodig, waar dit bij andere platformen vaak wel zo is. Zo kun je fijn en makkelijk handelen en toch privé blijven.

Fees en betrouwbaarheid van KuCoin

Net als bij andere brokers is ook het verdienmodel van KuCoin gebaseerd op fees en transactiekosten. Gelukkig zijn deze op het platform ontzettend laag. Voor elke uitgevoerde trade wordt 0,1% aan fees gevraagd. Het storten van crypto kost geen fees, maar wel worden transactiekosten aan de gebruiker gerekend. Ook bij euro’s opnemen komen geen extra kosten kijken.

KuCoin mag dan wel een nieuwere speler zijn, aan betrouwbaarheid hebben ze nu al veel gewerkt. Voor klanten wil KuCoin alles zo eenvoudig mogelijk maken. Met een constant bereikbare klantenservice en een gebruikersvriendelijke interface wordt het verhandelen van crypto tot een plezierige ervaring verheven. Met de betrouwbaarheid van het platform zit het dus wel goed.

# Valuta Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

As the #PBW2023 WEB3XP ended today, we look forward to seeing you again tomorrow at the official show opening of @ParisBlockWeek Summit!

#HangOutWithKuCoin on this 2-day event & explore #blockchain's latest developments and potential applications across various industries!

📢Exciting news from @ParisBlockWeek!

🚀Join @goaliciak on the Master Stage at Paris Blockchain Week on March 22, 2023, at 12:40 PM for an exciting panel discussion on "Bitcoin: The Internet of Value"

🙌Don't miss out!

#PBW2023 #blockchain #AliciaKao #Bitcoin #InternetOfValue

Beyond Ethereum: Join Daily Discussion On Layer 2, DeFi, Arbitrum, Ethereum and More, Share 100 USDT!

💰Prize Pool: 100 USDT, 10 winners
📍 Venue: https://t.me/KuCoinETH2

Read more: https://t.me/Kucoin_News/16104

#EthereumShanghaiUpdate #KuCoinETH

🔥 @arbitrum Listing Campaign: $50,000 in $ARB To Be Won!

⏰12:00:00 on March 21, 2023 to 12:00:00 on March 28, 2023 (UTC)

Details ⤵️⤵️⤵️

Load More

Kucoin Review

Hoe werkt Kucoin?

Hoe log ik in op Kucoin?

Als je op Kucoin wilt inloggen, Handel dan als volgt op de website. Ga naar de website en klik vervolgens rechtsboven op ‘inloggen’. Of scroll helemaal naar beneden en klik op inloggen.

Welke coins zijn er allemaal op Kucoin?

Kucoin handelt in veel coins, bekijk hier alle coins en start met de Handel .