Is Bitfinex Betrouwbaar? Bitfinex Review & Test | 2021

Exchange-naamBitfinex
Volume (24H) $710,174,535.31
18,865.54 BTC
LandBritish Virgin Islands
oprichtings jaar2014
Website https://www.bitfinex.com
Twitterhttps://twitter.com/bitfinex
Bitfinex Betrouwbaar? Lees hier de Bitfinex Review. Informatie over inloggen, coins, betalingen (iDeal), stortingen en withdrawals. De handelsvolume van Bitfinex is $710,174,535.31 (18,865.54 BTC).

Handelen in crypto op Bitfinex

Bitfinex is al jarenlang een van de grootste platformen voor cryptovaluta ter wereld. Zo’n 10 procent van alle handelingen komt van het platform. Bitfinex is met name in Azië populair, maar ook Nederlandse handelaren weten het steeds vaker te vinden.

Aanmelden bij Bitfinex

Je eigen Bitfinex-account is aan te maken via de knop ‘Open account’. Vul hier wat persoonlijke gegevens in zoals je e-mailadres of tijdzone en bevestig je wachtwoord. Nu heb je je account aangemaakt! Om te beginnen met handelen op Bitfinex, moet je een waarde van 10 USD aan cryptovaluta op je account storten. Bitfinex is daarmee niet geschikt voor beginners, die op het platform hun eerste valuta aan willen schaffen. Zodra je de valuta hebt gestort, kun je extra beveiligingsopties aanzetten. Dit is ten zeerste aan te raden, aangezien het vaak toch om flinke bedragen kan gaan. Vervolgens is je account helemaal klaar voor gebruik.

Kopen en verkopen van crypto via Bitfinex

Alle handelingen voor het kopen en verkopen van valuta vind je overzichtelijk terug op een pagina. Aankopen gaan via de groene knoppen, verkopen via de rode knoppen. Op de pagina van een valuta zie je een orderboek, waarin alle orders rondom de valuta geschreven staan. In een tabel kun je aangeven hoeveel valuta je wilt aankopen of verkopen. Door een getal uit het orderboek te gebruiken, kun je sneller een deal sluiten. Wil je bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid valuta aanschaffen en zie je rode kolom een laag bedrag staan, is het verstandig dit bedrag aan te kopen.

Fees en betrouwbaarheid van Bitfinex

Door fees te heffen over alle transacties komt Bitfinex aan inkomsten. Accounts die in 30 dagen minder dan 500.000 Amerikaanse Dollar omzetten – wat voor iedere beginner het geval zal zijn – wordt een maker fee van 0,1% en een taker fee van 0,2% geheven. Hoe hoger het handelsvolume, hoe lager de kosten per transactie zullen zijn. Daarnaast worden er voor elke cryptomunt nog eens andere kosten gehanteerd. Elke valuta kent zijn eigen kosten.

Bitfinex is wereldwijd dus ontzettend populair en dat is met name te danken aan de veiligheid op het platform. Sinds een hack in 2016 wordt er met andere veiligheidsvoorschriften gewerkt om de site volledig veilig te maken.

# Valuta Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

#Bitfinex has completed the #BitTorrent (BTT) token swap and redenomination.

Trading, deposits and withdrawals of BTT (TRC-20) have now resumed.

Read here ⬇️
http://ow.ly/UFHu50HGxyu

Trading of Songbird ($SGB) and @SX_Network ($SX) on Bitfinex is now open!

Discover the available pairs for #SGB and #SX! ⬇️
http://ow.ly/Cp3k50HGeJo

We’re pleased to announce that the airdrop for Songbird (SGB) tokens for XRP token holders has now been distributed. This is based on a snapshot of XRP token balances that was taken on 12/12/20.

More details can be found here ⬇️
http://ow.ly/7FwC50HEJtK

Bitfinex is delisting Hermez Network token (HEZ), EOSDT (EOSDT), and MCS Token (MCS) (previously Yggdrash).

Deposits for HEZ, EOSDT, and MCS are now closed. Trading will cease on 31/01/2022, while withdrawals will remain open until 01/03/2022.

Read more
http://ow.ly/AqLw50HFqo0

Songbird ($SGB) and @SX_Network ($SX) will be listed on Bitfinex!

Deposits of #SGB (mainnet) and #SX (ERC-20) are now open. Trading for these tokens on #Bitfinex will start from 28/01/22 at 10:00 AM UTC.

Discover their available pairs! ⬇️
http://ow.ly/SjEk50HEvpb

Load More...

Bitfinex Review

Hoe werkt Bitfinex?

Hoe log ik in op Bitfinex?

Als je op Bitfinex wilt inloggen, Handel dan als volgt op de website. Ga naar de website en klik vervolgens rechtsboven op ‘inloggen’. Of scroll helemaal naar beneden en klik op inloggen.

Welke coins zijn er allemaal op Bitfinex?

Bitfinex handelt in veel coins, bekijk hier alle coins en start met de Handel .