XRP Koers staat momenteel op $0.540 Bekijk waar je XRP kan kopen.

ripple XRP (XRP)

$0.540
5.58% (24 uur)
Kijken
MarktkapitalisatieVolumeBeschikbaar aanbod
$28.82 B $1.15 B53.31 B XRP

De koers van XRP is momenteel $0.540 en de Marketcap is op dit moment $28.82 B. De prijs is 5.58% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Bekijk hier waar je XRP kan kopen.

Alles wat je moeten weten over Ripple

Officieel is Ripple geen cryptocurrency, maar alleen het bedrijf dat een valuta heeft opgezet. XRP is de naam die aan de currency toebehoort. Ripple heeft voor haar XRP-valuta een speciale applicatie ontwikkelt. Op RippleNet kan gehandeld worden in XRP. XRP dient als alternatief voor het huidige betalingsverkeer en wordt al door meer dan 350 verschillende instellingen gebruikt.

Het aankopen van Ripple’s XRP

Je kunt op meerdere plekken nieuwe XRP valuta aanschaffen. Een van de grotere platformen is Bitvavo, maar je hebt veel meer opties. Dit platform is geliefd vanwege de gemakkelijke interface en is handig doordat je er snel en veilig met iDEAL nieuwe valuta kunt aanschaffen.

De voordelen en nadelen van Ripple

Ripple kent hoge transactiesnelheden, ook op internationaal niveau. Met traditionele valuta kan een internationale overschrijving tot wel weken duren, terwijl een transactie via XRP gemiddeld drie seconden duurt. Daarnaast zijn de transactiekosten voor XRP zo’n 60% lager dan bij vergelijkbare traditionele betalingen. Tot slot is Ripple een gereguleerde dienst, waar andere cryptovaluta dit vaak niet zijn.

Deze regulatie leidt er ook toe dat Ripple wel gecentraliseerd is. Andere valuta kenmerken zich juist door een decentraal karakter, dat ook vaak geprezen wordt. Daarnaast is de vrijemarktwerking van XRP beperkt, doordat moederbedrijf Ripple het grootste deel van de XRP-valuta zelf in handen houdt. Tot slot heeft Ripple niet het beste imago op de markt door een reeks aan beschuldigingen. Achteraf bleken deze overigens niet waar te zijn.

Koersverwachting voor Ripple’s XRP

Er staan spannende tijden te wachten voor Ripple en haar XRP. Zo is de impact van XRP op de markt vrij groot geweest. Zo wordt er onder andere uitgebreid naar Zuid-Amerika en Azië. Daarnaast worden er belangrijke partnerships gesloten met grote, vooraanstaande en internationale bedrijven. Denk hierbij aan Moneygram en Western Union als grote geldtransferbedrijven, maar ook de Olympische Spelen van 2020 hadden een grote partner moeten worden. Mede door deze positieve aandacht wordt verwacht dat de marktwaarde en koerswaarde van Ripple de komende tijd flink toenemen. Op onze website vind je eenvoudig alle actuele informatie die je wilt weten van Ripple.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie
# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt
Het laden van facebook comment(s)

Waar kan je het beste Ripple kopen?

Vergelijk exchanges
Koop Ripple via een van deze platformen.
Binance logoBitvavo logoBitcoinMeester logoKraken logo
Perfect voor:Beste KeuzeGoed alternatiefGoede KeuzeStarters
Exchange
Wallet
Staken
Stablecoins
Cryptocurrency150+75+200+50+
Kopen met iDeal
Kopen met creditcard
Bankoverschrijving
Bitcoin verkopen naar bank
Helpdesk taalENNLNLEN
VestigingslandBuiten EUNLNLVS
Fees0,1 %0,25 %1 %1%
BekijkBekijkBekijkBekijk

Wat is de koersverwachting van Ripple?

Het kopen van Ripple wordt door door veel meer mensen gedaan als eerst. Dit leidt er toe dat de prijs gaat stijgen. Logisch want vraag en aanbod zorgt voor de huidige koersprijs van Ripple. De afgelopen periode stijgt de prijs gestaag van Ripple, dit komt ook door de huidige stijging van Bitcoin. Hoewel we ook veel dagen zien dat de koers van Ripple ineens daalt, maar als we het gaan bekijken over de afgelopen jaren lijkt het erop dat Ripple het nog beter gaat doen in de toekomst.

Op dit moment ziet het beeld voor Ripple er positief uit. Dus we gaan ervan uit dat de stijging van het afgelopen jaar nog wel even door blijft gaan. We zien ook een stijging in de interesse in Ripple, en wordt daarom in verschillende portfolio’s meegenomen.

Wat is de afkorting van Ripple?

De afkorting van Ripple is: XRP

Ripple Verkopen?

Wil je Ripple verkopen? Bekijk hier op welke exchanges dat het beste kan.

Technische Analyse van Ripple

Het laatste Ripple nieuws van vandaag

Het laatste nieuws van vandaag van Ripple:

Meest Gestelde vragen

Wat is de huidige koers van Ripple?

De koers van XRP is momenteel $0.540 en de Marketcap is op dit moment $28.82 B. De prijs is 5.58% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Bekijk hier waar je XRP kan kopen.

Dit is wel de dollar prijs, die doorgaans het vaakst wordt gebruikt.

Wat is de afkorting van Ripple?

De afkorting van Ripple is XRP. En wordt op verschillende exchanges bij die benaming gebruikt.

Wat is de huidige marketcap van Ripple?

Ripple is op dit moment:

De koers van XRP is momenteel $0.540 en de Marketcap is op dit moment $28.82 B. De prijs is 5.58% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Bekijk hier waar je XRP kan kopen.