Bitcoin Meester

Bitcoin Meester: gemakkelijk Bitcoin kopen via iDEAL

Dit bedrijf doet zijn naam eer aan: echte Bitcoin meester-handelaren gaan naar Bitcoin Meester. Je kunt er namelijk heel eenvoudig Bitcoins kopen via iDEAL en deze vervolgens zonder moeite naar je eigen wallet over laten schrijven. Vooral voor mensen die net in willen stappen is het platform heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig, maar ook voor mensen die al crypto bezitten is Bitcoin Meester een prima programma. En wil je een keer iets anders dan Bitcoin, kun je ook gewoon bij Bitcoin Meester terecht. Naast Bitcoin kun je er bijvoorbeeld ook Litecoin of Ethereum kopen, maar ook kleinere crypto zoals Icon of Skycoin. Bitcoin Meester is ook geschikt voor actieve handel van valuta, al raden we dit niet aan. Het platform is het allerbeste geschikt voor de directe verkoop of aankoop van valuta. 

De pluspunten van Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een zogeheten wisselkantoor. Het platform zelf koopt op een handelsbeurs crypto in voor een schappelijke prijs. Deze worden vervolgens doorverkocht aan klanten tegen een kleine vergoeding. Zo kunnen klanten toch gemakkelijk en goedkoop aan crypto komen, zonder dat ze hiervoor zelf veel moeite moeten doen.

De dienst is vooral op de vaker actieve handelaar gericht. Hoe meer crypto je aanschaft, hoe hoger je korting wordt. Bitcoin Meester is hier erg transparant over, net als over de bepaling van de huidige koers. Deze worden namelijk vastgesteld door de volumes van Bitcoin Meester te vergelijken met andere platformen en op basis daarvan wordt vervolgens de prijs bepaald. Hou rekening met een marge van gemiddeld 2 procent. Voor actieve klanten kan daar weer een korting van 1,75 procent tegenover staan. Ten slotte kun je bij Bitcoin Meester uit meerdere aankoopopties kiezen. Je hebt de keuze uit stoploss, automatische kooporders en stoplimit. Ook uniek is het feit dat je bij Bitcoin Meester niet alleen terecht kunt voor crypto valuta, maar ook voor USD stablecoins of zelfs goud! Bitcoin Meester is dus een vrij compleet platform dat naast cryptovaluta ook andere investeringen aanbiedt.

Bitcoin Meester is betrouwbaar

Het in Nederland gevestigde bedrijf voldoet aan alle strenge eisen, regels en wetten die bij deze handel in crypto komen kijken. Daarnaast is het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel sinds 2017 onder de naam Coin Meester BV. Deze transparantie en het voldoen aan alle gestelde eisen maken Bitcoin Meester een betrouwbaar platform om met een veilig gevoel te kunnen handelen in Bitcoin.

Conclusie: Bitcoin Meester, doen of niet?

Het Nederlandse platform biedt voor iedereen genoeg opties om op een leuke manier te kunnen handelen in crypto. De makelaar koopt zelf grote hoeveelheden crypto in tegen een lage prijs, om deze vervolgens inclusief een kleine vergoeding door te verkopen aan klanten. De bezoekers van de website ervaren groot gebruikersgemak door de interface en het makkelijke aankoopproces. Via iDEAL kun je eenvoudig de crypto aanschaffen. Het doorplaatsen van de valuta naar je eigen wallet is net zo simpel.

De pluspunten van Bitcoin Meester zijn erg aantrekkelijk, zowel voor beginnende handelaren als voor meer ervaren klanten. Met de verschillende aankoopopties zoals stoploss of stoplimit en het feit dat je er ook goud en USD stablecoins kunt kopen, zit er voor iedere belegger wat bij.