Is Kraken Betrouwbaar? Kraken Review & Test | 2021

Exchange-naamKraken
Volume (24H) $809,589,122.81
28,595.26 BTC
LandUnited States
oprichtings jaar2011
Website https://r.kraken.com/c/2223866/6...
Twitterhttps://twitter.com/krakenfx
Reddithttps://www.reddit.com/r/Kraken/...
Facebookhttps://www.facebook.com/KrakenF...
Kraken Betrouwbaar? Lees hier de Kraken Review. Informatie over inloggen, coins, betalingen (iDeal), stortingen en withdrawals. De handelsvolume van Kraken is $809,589,122.81 (28,595.26 BTC).

Handelen in crypto op Kraken

Als je op zoek bent naar een van de meest robuuste crypto-exchanges ter wereld, moet je absoluut bij Kraken zijn. Met wereldwijde populariteit is Kraken een van de betere opties, maar toch vooral voor de professionelere handelaren. Dit zit hem met name in het ontzettend uitgebreide aantal opties, die in een lastige interface verworven zitten. Voor de professionals is Kraken wel echt een walhalla. Lees hier meer over het aanmelden en het gebruik van Kraken, evenals de fees en de betrouwbaarheid.

Aanmelden bij Kraken

Je account aanmaken bij Kraken is geen rocket science. Om te beginnen, kun je op de homepagina rechtsboven de witte knop ‘create account vinden’. Hier vul je de gevraagde persoonlijke gegevens in. Vervolgens bevestig je je emailadres en kies je een uniek wachtwoord. Dit is wel zo veilig, aangezien het met crypto vaak om serieuze bedragen kan gaan.

Om te kunnen gaan handelen op Kraken, dien je ook geld te storten op je account en jezelf als persoon te verifiëren. Hiervoor heb je onder meer je (volledige) naam, adres en woonplaats nodig. Het minimale niveau waarop je jezelf wilt verifiëren is niveau 2. Vervolgens kun je ook geld op je account gaan storten, waarmee je vervolgens kan gaan handelen.

Kopen van crypto via Kraken

Door linksboven naar de knop ‘Trade’ te gaan kun je cryptovaluta gaan verhandelen. Op deze pagina kun je een zogenaamd trading pair kiezen: een combinatie van een cryptovaluta en een ‘normale’ valuta zoals de Euro. Via de knop ‘New order’ kun je een nieuwe transactie op gaan zetten. Kies hier de hoeveelheid cryptovaluta die je wilt gaan kopen en zet je gekozen valuta om in cryptovaluta. De zojuist gekochte valuta kun je terugvinden onder de ‘funding’ pagina. Via ‘withdraw’ kun je de munt uit laten betalen naar bijvoorbeeld je eigen wallet.

Fees en betrouwbaarheid van Kraken

Naast de professionele inslag van Kraken zijn ook de transactiekosten een groot voordeel van het platform. Zo kun je onder meer gratis storen, maar kennen opnames en transacties ook hele lage fees. Gemiddeldd betaal je tussen de 0,1 procent en 0,35 procent aan fees voor je transacties. Kies je een valuta die minder vaak wordt verhandeld vanwege lage populariteit of een nieuwe valuta, kunnen de fees oplopen tot ongeveer 0,75 procent.

Doordat voornamelijk professionals Kraken gebruiken, staat betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Je kunt bijvoorbeeld op vier verschillende niveaus verificatie uitvoeren. Ook is de uptime en veiligheid van het platform extreem goed.

# Valuta Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Interested in learning about what DAOs are?

In our blog, you'll learn:

⚙️ How they work
✨ What they are used for
🗳 DAO governance

➡️ https://k.xyz/3yPe

“For all of these challenges that are faced by fractional reserve banks, cryptocurrency offers a path ahead.”

Incoming Kraken CEO @DavidLRipley recently chatted with @LizClaman on @FoxBusiness about how cryptocurrency can help fix the financial system.

“The long term path is in fact one of growth and a successful one, even if there are bumps along the way.”

Incoming Kraken CEO @DavidLRipley sits down with @LizClaman of @FoxBusiness to discuss the future of crypto.

Load More

Kraken Review

Hoe werkt Kraken?

Hoe log ik in op Kraken?

Als je op Kraken wilt inloggen, Handel dan als volgt op de website. Ga naar de website en klik vervolgens rechtsboven op ‘inloggen’. Of scroll helemaal naar beneden en klik op inloggen.

Welke coins zijn er allemaal op Kraken?

Kraken handelt in veel coins, bekijk hier alle coins en start met de Handel .